NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

D´interés

Blog i notícies:

Les grans orquestres internacionals tornen al Palau de la Música, en este cas la Philharmonia Orchestra de Londres, molt volguda pel públic valencià i que ha visitat el Palau en 23 ocasions. La formació britànica presenta un programa del gran romanticisme alemany i txec, format per l'obertura Egmont de Beethoven, el colorista i temperamental Concert per a violoncel de Robert Schumann, que serà interpretat pel solista francés nascut al Canadà Jean-Guihen Queyras i la Simfonia núm. 6 de Dvorák que reflectix el colorisme i tipisme txec, del seu folklore, ple de ritme bohemi i captivador.

El director suís Baldur Brönnimann torna a dirigir a la Sala Iturbi, després del seu reeixit debut al capdavant de l'Orquestra de València el 2017. Es tracta d'una batuta que sol combinar obres contemporànies amb el repertori estàndard, i bona prova d'això és el repertori d'este concert en el qual dirigix l'obra Outscape de Pascal Dusapin -compositor resident en la present temporada-, amb la cèlebre Simfonia fantàstica de Berlioz, considerada com un dels preludis a la música contemporània per temàtica i utilització del llenguatge musical. En Outscape, que és un concert per a violoncel, participarà la brillant concertista Allisa Weilerstein, que no visita el Palau des del 2015. Completa el programa una altra obra del compositor francés, l'obertura Béatrice et Bénédict.

 

El dissabte 11 de maig el Cicle d'Orgue continuarà amb el programa “Crist ha ressuscitat” amb el vienés Ernst Wally i l'alcoià Francisco Amaya Martínez conclourà el cicle el 9 de juny. Els concerts costen 2 €.