NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

Director

Vicente Llimerá Dus és Director Gerent de l’Organisme Autònom Municipal O.A.M Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València des d’agost de 2023.

És catedràtic d’oboé del Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València, Doctor cum laude en Filosofia per la Universitat de València i acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Belles arts de Sant Carles de la nostra ciutat.

Solista del Grup Instrumental de València, amb el qual va obtindre el Premi Nacional de Música 2005 i el Premi Importante Levante EMV 2006, ha col·laborat com a solista d’oboé i corn anglés amb l’Orquestra de València, Orquestra de Les Arts, Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra Simfònica de Barcelona i de Catalunya, i Orquestra del Gran Teatre Liceu de Barcelona, amb les quals ha efectuat registres sonors i audiovisuals per als segells Deutsche Gramophon, Naxos i RTVE. Ha gravat nombrosos Cds i actuat com a concertista en diferents festivals internacionals a Salzburg, Roma, Berlín, Bursa, Adana, Izmir, Istanbul, Peníscola, etc.

En el terreny investigador destaquen els seus estudis i publicacions sobre els compositors Francisco José de Castro, Pedro Soler i Enrique Marzo. Dins d’esta faceta investigadora destaca el seu nomenament com a expert especialista en l’assessorament de la Comissió Nacional Avaluadora de l’Activitat Investigadora (CNEAI), en el Camp 10: Història, Geografia i Arts, mitjançant Resolució de 26 de maig de 2022, de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).

Ha sigut professor associat a la Universitat Jaume I de Castelló i a la Universitat Politècnica de València en les quals ha dirigit nombroses tesis doctorals i treballs finals de màster. També, ha desenvolupat una intensa activitat de gestió acadèmica destacant la seua activitat com a director general de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV) entre 2014 i 2015.

Vicente Llimerá va rebre la seua formació musical en la Banda Primitiva de Llíria i en el Conservatori Superior de Música de València. Està en possessió del Diploma d’Estudis Avançats.