NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

Centre de documentació

Més de trenta-cinc anys de vida del Palau i més de huitanta de l’Orquestra de València configuren un bagatge històric considerable. En esta àrea trobareu informació especialitzada sobre la història de l’edifici i de l’Orquestra; partitures i mètodes musicals de principi del segle XIX; fonoteca i biblioteca; arxiu audiovisual i fotogràfic; premsa; programes de mà; cartells; llibres d’autògrafs; bases de dades, i tot tipus d’informació pràctica per a investigadors, docents o melòmans.

Contacte: ENRIQUE MONFORT: archivo@palauvalencia.com

Partitures

Entre les més de 7000 partitures custodiades en l'Arxiu Musical, hi ha manuscrits de Salvador Giner; partitures dedicades de Maurice Ravel, López Chavarri o Magenti o primeres edicions de Donizetti o Rossini.

Fons Antic

Mètodes de cant i instruments musicals de principis del s. XIX, monografies, discos de pissarra i programes de mà de principis del s. XX, autògrafs de Falla o Granados, fotografies, batutes…són algunes de les joies que poden contemplar-se en el Centre Documental del Palau de la Música.

Arxiu Fotogràfic

Més de 80.000 fotografies que arrepleguen les actuacions en el Palau de la Música dels grans solistes i directors que han xafat el seu escenari.

Llibres d'autògrafs

Els llibres d'or del Palau de la Música arrepleguen la firma i dedicatòria dels grans músics que han actuat al llarg d'estos 30 anys.

Cartelleria

Una col·lecció de cartells, des de la inauguració del Palau en 1987 fins a l'actualitat, ens mostra l'evolució de les distintes programacions i cicles al llarg d'estos anys.

Programes mà firmats

L'Arxiu custòdia programes de mà de l'Orquestra de València des de la seua fundació en 1943 i de tots els concerts del Palau de la Música des de 1987, alguns d'ells amb la firma autògrafa dels seus protagonistes.