NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Congressos

Com el seu propi nom indica “Palau de la Música i Congressos” es un espai obert al debat, la reflexió i el diàleg col·lectius, al voltant de la cultura, l’educació, la ciència, o qualsevol disciplina que ajude a construir la nostra societat. Des de juny de 1987, tot just dos mesos després del seu naixement, l’auditori ha acollit nombrosos esdeveniments culturals, científics, acadèmics, solidaris i socials de la ciutat. L’àrea de Congressos és eixa altra cara de l’auditori, menys coneguda, però que fa possible que els nostres espais estiguen constantment oberts a reinventar-se i acollir diferents manifestacions. En la pràctica, el gran equipament tècnic de les diferents sales permet fer real la voluntat de ser un Palau obert a totes les disciplines, així com seu de jornades, seminaris, convencions i altres esdeveniments que omplen de vida la ciutat.

Més informació: congressos@palauvalencia.com

Galeria d'imatges

Els nostres espais

En un entorn singular, espais que s'adapten a les més diverses necessitats. Sales emblemàtiques, multifuncionals, espais de cultura i diversitat.

L'edifici principal del Palau consta, després de la reforma, de dues sales de concert, una per a música simfònica i una altra de cambra; dues sales de conferències, una sala d'exposicions, zona de camerinos, sales de premsa i autoritats, vestuaris, taquilles, guarda-roba i botiga.