791201904071800 - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Violeta y Las Mil y una Noches

07/Abril/2019

Menut Palau 2019

 

 

Menut Palau 2019
 
VIOLETA Y LAS MIL Y UNA NOCHES
 
Violeta i les mil i una nits és un conte-concert basat en el poema simfònic En un mercat persa, d'Albert William Ketèlby, en el que es mostra l'ambient d'un mercat oriental. Esta obra de música programàtica, àmpliament descriptiva, permet als xiquets comprendre les escenes a través de la música. 
 
En esta adaptació, realitzada per Manuel Valls i Yolanda Peña es van repetint les distintes melodies facilitant l'efecte descriptiu als més xicotets. L'obra comença presentant a Violeta, una xiqueta fantasiadora que mai vol parar de jugar, i son pare només aconseguix que se'n vaja a dormir comptant-li un conte. Quan Violeta s'adorm comença a somiar, i la música que escolta en el seu cap fa que desperte dins d'un son en què els camells parlen, els saltimbanquis escupen foc i els encantadors de serps fan cabrioles. 
 
 
Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Violeta y Las Mil y una Noches


Data: 07 Abril
Hora: 18:00
Recinte: SALA RODRIGO.
Preu: 6 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat

En compliment de la normativa de seguretat i control d'aforament, i d'acord amb l'ordenança vigent, els menors de 3 anys han d'accedir al recinte amb l'entrada de pagament corresponent.Esdeveniments que et poden interessar