668201807141200 - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Sedajazz Kids Band

14/Juliol/2018

XXII Festival de Jazz Palau de la Música

Dissabte, 14 de juliol 2018. 12:00h. 5€

XXII Festival de Jazz Palau de la Música
 
SEDAJAZZ KIDS BAND
 
5 € (www.sedajazz.es)
 
Palau de la Música de València
 
La Sedajazz Kids Band és l'ànima de Sedajazz. Esta formació infantil naix de la inquietud del Col·lectiu de Músics per despertar l'amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa. Amb l'únic objectiu disfrutar a través de l'aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s'han convertit en un exemple que s'ha de seguir a causa de la seua curiositat i motivació pures i per la seua il·lusió contagiosa.
Demostrant que les persones tenim una predisposició natural cap a la música, la Sedajazz Kids Band reunix en un mateix cercle xiquets de distintes edats que són capaços de comunicar-se de forma individual a través dels seus instruments i de formar part d'una unitat en què tots troben el seu espai.
L'atractiu del repertori de la Sedajazz Kids Band es basa en la seua combinació d'estàndards i d'arreglaments de grans èxits de la història del pop i el rock, traduïts al llenguatge jazzístic i oberts a la improvisació.
Amb l'objectiu de compartir esta experiència pedagògica perquè puga servir d'inspiració a altres xiquets, pares i educadors, la Sedajazz Kids Band visita habitualment distintes institucions educatives així com Festivals Infantils en què  actua amb l'únic propòsit de la música en si mateixa.   
 
Han actuat en el Festival "Formiguetes"  (Benicàssim), Seu de Black Bottom, Loco Club, Fira del Comerç de Turís, amb la Coral Vicente Gaos en l'Auditori del Centre Cultural Algirós . Festivals urbans MUV i Districte 008 a València, fira "De l'horta a la plaça" en la plaça de l'ajuntament de València, festival de jazz de l'Institut d'Aldaia, "trobades d'escoles en valencià" a Sedaví, Col·legi Gençana, Col·legi "Villar Palasí" , Club 33 rpm, Pub Boro's i Fira Agroalimentària de Vallada, Col·legi Vicent Pla Paredes de Sedaví, Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Girona), Ses Figuretes  (Eivissa), Festival de Jazz de València, Dia Internacional del Jazz (Alfafar), Festival de Jazz d'Alcublas, Club Jimmy Glass, Estació d'Adif València, València ciutat educadora, "Concerts al Carrer" en Malilla, Concert Benèfic "Gent menuda per a coses grans" Alcasser, concerts de nadal Palau de la música, Piano Street Band en festival mar i Jazz en el Cabanyal. Més recentment en la mostra de vins "Terres dels Alforins" Moixent, "Fira d'ecologia" Alzira, Plaça del Patriarca (València) per a Black Bottom, Centre Comercial Heron City, Platja de Canet, Cafeteria Wins a Buñol, festival "Real Jazz" a  Vila-Real, festival "El desenjazz" en Llíria, Concert benèfic per a PAYASOSPITAL en el Palau Reina Sofía i concert benèfic "Dia dels animals" Palau de la música de València.
 
En el mes de Juliol de 2015 van guanyar el concurs de grups organitzat per l'emissora Rock FM i van actuar amb "Los Enemigos" en els Concerts de Vivers en la Fira de juliol de València.
Al Maig de 2017 queden finalistes en el concurs del Formigues Festival a Benicàssim.
En 2016 graven el seu primer Cd que inclou la cançó original "Cantant en València" que van fer per a les trobades d'escoles en valència.
Al Gener de 2018 van actuar acompanyant a Soledad Jiménez en el Palau de les Arts de València en la Gala Payasospital.
Actualment preparen el seu nou projecte discogràfic arreglaments orquestrats per Perico Sambeat, Fco. Blanco "Latino", Ramón Cardo ...
 
 
Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Sedajazz Kids Band


Data: 14 Juliol
Hora: 12:00
Recinte:

Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar