1378202107042000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Sedajazz Ensemble & Arahi Martínez

04/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València

TEATRE PRINCIPAL
El diumenge 4 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Teatre Principal estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.

XXIV Festival de Jazz València
SEDAJAZZ ENSEMBLE & ARAHI MARTÍNEZ

Sedajazz Ensemble & Arahí Martinez és un dels projectes que el col·lectiu Sedajazz ha creat per a celebrar el seu 30 aniversari. Per a l'ocasió ha convidat al trompetista Carlos Sarduy, cubà de fama internacional i Arahi Martinez, una de les veus més destacades de la música cubana. Este ensemble també ho formen saxofonistes veterans amb una llarga carrera musical com Vicente Macián i Latino Blanco, així com el prestigiós saxo alt i flauta Alexey León i el trombonista Carlos Martin, un dels més prestigiosos a nivell nacional i internacional. En la base rítmica, l'ensemble compta amb la prestigiosa pianista navarresa Kontxi Lorente i Felip Santandreu, bateria consagrat i polivalent. A la conga està Carlos Llidó, un dels percussionistes més sol·licitats i tres joves promeses: la contrabajista Eva Serrano, la vibrafonista i percussionista Eva Catalá i el trompetista Jose Luis Rodrigo.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.
 

 

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Sedajazz Ensemble & Arahi Martínez


Data: 04 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 8/10/15 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar