529201806172000 - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Revólver

17/Juny/2018

Tour '25 Años de Basico'

 

Revólver

Tour “25 Años de Basico” 
 
Oferirà un concert acústic en format trio amb Carlos Goñi amb la seua veu i la guitarra al costat d'un baixista i un percussionista i algunes sorpreses que pretenen rememorar els èxits del BASICO I i altres temes inevitables.
 
Sens dubte la millor forma de conèixer l'ADN de cadascun dels temes que conformen la carrera de RevolveR, així com els seus grans èxits de tota la vida, i ser protagonista de la trobada cara a cara i sense intermediaris amb Carlos Goñi.
 
Es compleixen 25 anys de la publicació de l'àlbum BASICO I de RevolveR. Aqueixa data va marcar definitivament la carrera de la formació musical, la història recent de la música rock i els concerts acústics a Espanya en els quals tan ben es desembolica Carlos Goñi.
 
Ara, vint-i-cinc anys després, Goñi torna la vista arrere sense nostàlgia per a veure el camí recorregut i anuncia una gira que reviurà els millors moments del que va anar un moment únic.
 
Com diu en el primer single Black Jack extret del seu últim treball Capitol:“Tots els meus principis comencen pel final”.
Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Revólver


Data: 17 Juny
Hora: 20:00
Recinte: SALA ITURBI om
Preu: 22/28 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar