1791202311301930va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Malagasy Góspel Dreaming África Gira 2023

30/Novembre/2023

A benefici del Centre d'Acolliment Socioeducatiu Musical
Fundació Agua de Coco a Madagascar

 

30 de novembre, 19.30 · SALA ITURBI · Paseo de l'Albereda 30. 46023 València

Concert de la Malagasy Gospel + Kilema amb la col·laboració de Depedro, Andreu Soler, la Federació d'Entitats Corals Infantils- Juvenils CV i  el Cor de l'Alegria. 
A benefici del Centre d'Acolliment Socioeducatiu Musical
Fundació Agua de Coco a Madagascar
La nova Malagasy Gospel és una agrupació musical formada per 12 veus coristes, la veu solista de Harrys, amb la col·laboració de Kilema, artista de Madagascar establit a Espanya i Depedro, artista espanyol amb una llarga trajectòria i reconeixement a nivell internacional. Andreu Soler pianista, compositor i director de cor valencià. I la inestimable participació dels cors de la Federació d'Entitats Corals Infantils - Juvenils CV ( Xiquets Cantors DIVISI, scola Coral de L'Eliana, Escola Les Carolines, Coral Minicantores (PCV), Coral Escoles San José Jesuïtes) Cors adults (Cor Veus del Túria, Cor SEELE del Col·legi Alemany de València, Cor de l'Escola Oficial d'Idiomes de València, Cor de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona, Cor de Sant Antoni de Benaixeve i Cor de l'Alegria). 

Un total de 12 cançons malgaixes i espanyoles i internacionals, la majoria a capela o amb acompanyament musical d'instruments tradicionals, ens parlen del seu dia a dia en el sud de Madagascar, de l'explotació infantil, els drets infantils o la situació de les seues vides. Així com diverses cançons del repertori de Depedro.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Malagasy Góspel Dreaming África Gira 2023


Data: 30 Novembre
Hora: 19:30
Recinte: SALA ITURBI sn.
Preu: 12 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat