825201901102000 - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Javier Colina & Albert Sanz

10/Gener/2019

Presenten el seu nou treball: Sampa
Jazz a poqueta nit

 
 
 
Jazz a poqueta nit
Javier Colina & Albert Sanz
Presenten el seu nou treball: Sampa
 
Quan dos músics de la sapiència, l'estil i el mestratge del contrabaixista JAVIER COLINA – pedra fonamental del so Jazz Flamenc del Segle XXI – i l'eclecticisme, la inventiva i l'elegància del pianista ALBERT SANZ, uneixen les seues forces per a enfrontar junts els seus standards brasilers favorits, el natural és esperar un plaer musical diferent als altres, a tots els altres…
I naturalment, “Sampa”, el fruit d'aqueixa gojosa trobada forjada a foc lent en proves de so, esbossant melodies d'amagat, descobrint l'amor de tots dos per la música brasilera, entre l'alegria i la sorpresa de compartir artistes i cançons, satisfà les millors expectatives: un exquisit treball d'orfebreria i precisió per a Contrabaix i Piano sols  tan sorprenent com emocionant. Piano i Contrabaix policromàtics i multifuncionals, generant un so personalíssim, capaç d'harmonitzar miraculosament nuesa i exuberància, ascetisme i filigrana, saudade i carnestoltes, essència i fantasia.
El millor del Brasil en la visió captivadora, aventurera i genial de dos summes sacerdots del ritme i la melodia. Música gran. Paraules majors.
Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Javier Colina & Albert Sanz


Data: 10 Gener
Hora: 20:00
Recinte: SALA RODRIGO.
Preu: 8 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar