1383202107102000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Grup Instrumental de València

10/Juliol/2021

Joan Cerveró
Albert Sanz & Jazz Friends

 

TEATRE PRINCIPAL
El sábado 10 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Palau de la Música estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.
XXIV Festival de Jazz València
“Iturbi 125”
GRUP INSTRUMENTAL DE VALÈNCIA + JOAN CERVERÓ + ALBERT SANZ & JAZZ FRIENDS
“Classics Meets Jazz and Beyond”

El Grup Instrumental de València al costat de Joan Cerveró i Albert Sanz & jazz Friends ens presenta “Classics Meets Jazz and Beyond”, on realitzaran un homenatge als "clàssics moderns" dels Roaring Twenties (els bojos anys 20). També ens mostraran la visió dels clàssics des del jazz a través de les composicions del pianista Albert Sanz. Escoltarem obres de Gershwin, Stravinski, Milhaud o Xostakóvitx. Compositors que van introduir el jazz en la música clàssica aconseguint l'obertura a la modernitat. Completarà el programa la interpretació Rhapsody in Blue de Geroge Gershwin com a homenatge a José Iturbi.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Grup Instrumental de València


Data: 10 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 8/10/15 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar