1385202107112000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Charlie Parker Legacy Band with Jesse Davis

11/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València

 

TEATRE PRINCIPAL
El diumenge 11 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Palau de la Música estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.
XXIV Festival de Jazz València
CHARLIE PARKER LEGACY BAND w/ JESSE DAVIS

Mantindre viva la música del saxofonista Charlie “Bird” Parker. Parker va ser el principal objectiu pel qual es va formar THE CHARLIE PARKER LEGACY BAND. La importància d'este saxofonista en l'evolució de la música de Jazz a partir de 1945 és indiscutible, per això amb esta banda es vol mantindre viva la música de Parker a través de les veus de músics contemporanis. Per a este concert amb el qual celebren el centenari de Bird, han reunit a alguns dels millors músics contemporanis residents a Europa: Francesco Cafiso, Dmitry Baevsky i Jesse Davis al saxo alt, Andrea Pozza al piano, Pierre Boussaguet al baix i Mario Gonzi a la bateria. En les cançons que sonaran utilitzaran els arranjaments de Phil Woods per a tres saxofons i així completaran el cercle entre els músics i el geni de Charlie Parker.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Charlie Parker Legacy Band with Jesse Davis


Data: 11 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 8/10/15 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar