1386202107132000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Chano Domínguez & Spanish Brass

13/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València
`Puro de Oliva´

 

TEATRE PRINCIPAL
El dimarts 13 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Palau de la Música estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.

XXIV Festival de Jazz València
CHANO DOMÍNGUEZ & SPANISH BRASS
“Puro de Oliva”

Per a este concert s'unix el flamenc de Chano Domínguez amb el saber fer en la música de cambra de Spanish Brass. Tots dos acaben de rebre el Premi Nacional de Música en les modalitats de Noves Músiques i Interpretació, respectivament. Després d'una trobada a Seattle (EUA), on Chano va assistir a un concert del quintet, va sorgir la màgia necessària per a poder crear “Puro de Oliva”. La música que Chano Domínguez ha compost ex profeso per a este concert s'unirà amb arranjaments d'obres que ha escrit per a altres artistes com Wynton Marsalis o Jerry Gonzalez.  A més, comptaran amb la col·laboració especial de Bandolero o Pablo Domínguez al calaix flamenc.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Chano Domínguez & Spanish Brass


Data: 13 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 10/15/20 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar