1379202107062000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Cecile McLorin Salvant

06/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València

TEATRE PRINCIPAL
El dimarts 6 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Teatre Principal estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.

XXIV Festival de Jazz València
CECILE McLORIN SALVANT
Sullivan Fortner, piano

El Món va descobrir a Cecile McLorin Salvant quan va guanyar en 2010 el Thelonious Monk International Jazz Competition. Des de llavors ha sigut guanyadora de diversos GRAMMY. Es presenta en el nostre festival de Jazz al costat del pianista Sullivan Fortner per a presentar el seu últim àlbum “The Window” on explora i estén la tradició del duo piano-vocal i les seues possibilitats.
Cada cançó d'este treball oferix una perspectiva diferent de la complexitat emocional de l'amor. El duo explora el tema a través d'un repertori que inclou a Richard Rodgers i Stephen Sondheim o al visionari Stevie Wonder. Temes del cabaret francés i els primers Rhythm and Blues, juntament amb composicions  originals de McLorin Salvant.
#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

 

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Cecile McLorin Salvant


Data: 06 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 12/20/25 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar