1882202403082000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Blanca Paloma

08/Març/2024

Jaleo

BLANCA PALOMA
Presentarà el 8M la seua cançó “Jaleo”, avantsala del seu pròxim treball.

Blanca Paloma és una de les veus més singulars del panorama musical internacional. Amb la seua música, pretén transcendir la tradició des del respecte a les nostres arrels i amb la finalitat de construir un nou folklore. Malgrat la seua llarga vinculació amb les músiques d'arrel en bandes com De Mar o Afalkay, l'artista il·licitana inaugura el seu projecte personal en 2021 amb el llançament del seu primer single "Secret d'aigua", cançó de capçalera de la sèrie “Lucía en la telaraña” d'RTVE i seleccionada per a concursar en la primera edició de Benidorm Fest.

En 2022, publica les seues dos següents cançons, "Niña de fuego" i "Eaea", una doble mirada a la tradició musical nacional des de l'avantguarda sonora més atrevida. Amb "Eaea" Blanca Paloma participa i gana el Benidorm Fest 2023, la qual cosa la converteix en seleccionada per a representar a Espanya en Eurovisió.

Actualment treballa en la producció del qual serà el seu primer disc que es publicarà amb Universal Music. Es tracta d'un projecte de folklore imaginari que, des de l'experimentació i l'experiència, pretén arribar pel cap alt profund de les nostres ànimes. "Jaleo" és l'última de les cançons que l'artista ha compartit com a avançament d'este treball.
 

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Blanca Paloma


Data: 08 Març
Hora: 20:00
Recinte: SALA RODRIGO.
Preu: 24 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat