1381202107082000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Andrea Motis ´´Do outro lado do azul´´

08/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València

 

TEATRE PRINCIPAL
El dijous 8 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Palau de la Música estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.

XXIV Festival de Jazz València
ANDREA MOTIS
“Do Outro Lado do Azul”

La jove trompetista, cantant i compositora, Andrea Motis ha enlluernant al públic des de 2011, any en què Quincy Jones li convida a compartir escenari en el Festival de Peralada. Després de huit treballs discogràfics i nombroses col·laboracions, participa en esta nova edició del Festival amb el projecte Do outro Lado do Azul. Dedicat a un dels països que més ha influït en la música mundial: el Brasil. El quintet jazzístic liderat per Andrea Motis es connectarà amb instrumentistes d'alt nivell, els qui s'endinsen en els orígens més profunds de la música brasilera. També s'escoltaran composicions precolombines i altres noves que fusionen jazz i música brasilera i que han sigut creades per Sergio Krakowski, Ignasi Terraza, Tom Harrell, i la mateixa Andrea Motis.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Andrea Motis ´´Do outro lado do azul´´


Data: 08 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 12/20/25 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar