1387202107142000va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Albert Palau Octeto

14/Juliol/2021

XXIV Festival de Jazz València
`La música de Miguel Asins Arbó´

 

TEATRE PRINCIPAL
El dimecres 14 de juliol a partir de les 14:00 taquilles del Palau de la Música estaran tancades. Servei de taquilles al Teatre Principal des de les 19.00 hores.

XXIV Festival de Jazz València
ALBERT PALAU OCTETO
“La música de Miguel Asins Arbó”
En conmemoració de l'Any Berlanga

El pianista de jazz Albert Palau presenta amb este projecte la seua visió sobre la música cinematogràfica de Miguel Asins Arbó, un dels grans compositors de bandes sonores de la història del cinema espanyol. Palau explica que la música de Arbó “reflectix el caràcter de cada pel·lícula, i es mou entre la senzillesa i eficàcia d'alguns temes humorístics i la sofisticació d'uns altres que demostren una gran tècnica compositiva”. Per a ell l'adaptació al llenguatge del jazz contemporani ha sigut un repte. Al costat del seu Octet, format per alguns dels principals noms de l'escena valenciana, i amb artistes convidats interpretaran este concert amb motiu de l'Any Berlanga i amb el jazz i les bandes sonores més units que mai.

#Culturasegura:  aforament reduït al 75%; entrada escalonada, mascareta, gel, presa de temperatura, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Els programes estan impresos, però també en QR si no es desitja tocar paper. Es recomana pagar amb targeta.

 

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Albert Palau Octeto


Data: 14 Juliol
Hora: 20:00
Recinte: TEATRO PRINCIPAL
Preu: 8/10/15 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar