NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

D´interés

Blog i notícies:

Continua l'activitat del Palau, també en l'estiu que hui estrenem. Dissabte que ve 29 de juny la sala Iturbi serà escenari de la presentació de la Banda de l’Ateneu Musical L'Horta de la Punta. Dirigida pel clarinetista Vicent Alberola, la formació oferix un alegre i variat programa amb obres tan volgudes com el pasdoble “Suspiros de España”, l'obertura del “Romeo i Julieta” de Txaikovski o el tema “Víktor’s Tale” de la BSO de La Terminal, de John Williams, en la qual Alberola actua com a clarinet solista. Peces populars i estrenes d'autors valencians integren este tret d'eixida en el qual participen com a solistes en l'obra de Bonino “Cantos de Euforia y Nostalgia” els saxofonistes Juana Palop i Arno Bornkamp. El concert és gratuït i durarà aproximadament una hora.
Entrada gratuïta amb reserva prèvia a través de la web i de manera presencial en les taquilles del Palau de la Música, el mateix dia del concert a partir de les 10.00 del matí. Localitats limitades (2 per usuari)

Des del 20 de juny i fins el 28 de juliol el Palau de la Música oferix el 27 Festival de Jazz de València a totes les seues sales, els Jardins, els barris i també, al Conservatori José Iturbi. Més d’un mes ple de jazz internacional i valencià, amb ni més ni menys que tres formacions simfòniques implicades: l'Orquestra de València, l’Orquestra d'RTVE i l'Orquestra de Jazz del CSM de València, en una edició que aposta per les grans figures del panorama nacional i internacional — Andrea Motis, Terri Lyne Carrington, Chucho Valdés, Gonzalo Rubalcaba, Paquito D’Rivera…— però també la gran aposta pel jazz valencià i el suport al seu teixit professional i artístic.

Els pròxims dies 21 i 22 de juny el Palau oferix sengles concerts en el marc del III Festival Internacional de Piano Iturbi. Dos preciosos programes amb dos grans figures del piano: Joaquín Achúcarro, acompanyat per l'Orquestra de València, i Nelson Goerner, en qualitat de solista.