1502202203061800va - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Re-ci-clart

06/Març/2022

AMORES Grup de Percussió
Menut Palau

 

 

El diumenge 6 de març el servei de taquilles serà en l'ALMODÍ a partir de les 17.00 hores.Taquilles en el Palau tancades.
Recomanat a partir de 7 anys. Ateses les característiques de l'espai, pot haver-hi seients amb visibilitat reduïda.
“RE-CI-CLART”
AMORES Grup de Percussió
A partir de 7 anys

Amores Grup de Percussió presenta el seu nou espectacle “RE-CI-CLART” per a tots els públics, a partir de set anys. Tres excel·lents músics al costat de l'actriu i cantant Lara Salvador ens conten i canten un concert sorprenent en el qual a través dels instruments creats amb elements quotidians i reciclats, es podrà entendre que el pols i el silenci són també música. O com el pols i el ritme actuen en qualsevol lloc, fins i tot en el mateix cor i que qualsevol element pot ser constituent en la creació d'un ritme. La senzillesa i la simplicitat en la creació poden convertir-se’n en elements primordials en la comprensió i la lucidesa. 

Conforme a les mesures COVID i l'acord regulador de preus públics, tots els assistents necessiten la seua localitat de pagament per a poder entrar a la sala.
#Culturasegura:  Entrada escalonada, mascareta obligatòria, gel, registre intern de nom i telèfon per a poder localitzar-los en cas d’un brot (no s’utilitzaran amb cap altra finalitat). Pagament presencial sempre amb targeta.

Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Re-ci-clart


Data: 06 Març
Hora: 18:00
Recinte: L´ALMODÍ
Preu: 6 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat

En compliment de la normativa de seguretat i control d'aforament, i d'acord amb l'ordenança vigent, els menors de 3 anys han d'accedir al recinte amb l'entrada de pagament corresponent.



Esdeveniments que et poden interessar