1155202002132100 - Palau de la música
NEWSLETTER Contacte COVID
X
ÀREA PERSONAL

There is no slider selected or the slider was deleted.

Jorge Drexler

13/Febrer/2020

Silente

 

El mateix dia del concert, servici de venda d'entrades en La Rambleta, de 19.30 a 21.30

ESPAI RAMBLETA - Bulevard Sud, esq. Carrer Pío IX   46017  València

Horari de taquilles  de La Rambleta de 19.30 a 21.30
 
JORGE DREXLER. Dos nits irrepetibles en La Rambleta 
 
La gira "Silente" de Jorge Drexler arriba a València.
 
L'uruguaià Jorge Drexler realitzarà dos concerts irrepetibles en València per a posar en escena el seu últim muntatge, Silente, el dimecres 12 i el dijous 13 de febrer de l'any que ve. El cantant i compositor oferirà el seu nou concert, en un format que està presentant des de començaments de 2019 i que complirà un any sobre les taules coincidint amb la seua presència en la capital valenciana.
Silente és una proposta especial, en la que Drexler repassa la seua discografia amb una posada en escena carregada de significat visual i sentimental. Es tracta d'un concert íntim, en contraposició a la seua gira anterior, amb un format de guitarra i veu, junt amb una cuidada escenografia (dissenyada per Maxi Gilbert-XLR Studio) que completa un espectacle en què el so i el silenci compartixen protagonisme. Este tour, que ha portat a l'artista per diversos territoris, tornarà a Espanya en les dates mencionades, dos ocasions per a disfrutar del músic uruguaià d'una manera pròxima i intimista.
La presentació en directe de Silente arribarà a València després de l'última gira de Drexler, en la qual va presentar amb la seua banda l'àlbum "Salvavides de hielo" (Warner Music, 2017) en més de 100 concerts en 13 mesos, 17 països i 81 ciutats amb més de 150.000 espectadors. El disc va ser nominat en 2018 als Grammy Awards i va aconseguir tres Premis Grammy Latinos com a millor àlbum de cantautor, cançó de l'any i gravació de l'any (en ambdós casos gràcies a la composició “Telefonia”).
 
Compartix este esdeveniment:

Fitxa

Jorge Drexler


Data: 13 Febrer
Hora: 21:00
Recinte: ESPAI RAMBLETA
Preu: 23/30 €

Comprar tiquet
Esta programació està sotmesa a modificacions alienes a la nostra voluntat


Esdeveniments que et poden interessar